slide

Saelens: een interieurbedrijf met passie voor het vak

Al drie generaties lang maakt Saelens meubelen op maat in alle mogelijke stijlen. Ons gereedschap: de nieuwste technieken, computergestuurde machines en hoogwaardige, duurzame materialen. Onze troef: een ervaren team van gedreven vaklui die samen streven naar perfecte kwaliteit en een sublieme uitvoering.

Onze gedrevenheid

Als er één eigenschap is die bij ons familiebedrijf hoort, dan mag je dat gerust passie voor het vak noemen. De gedrevenheid die wij delen, laten we zichtbaar worden in ons streven naar perfectie. Zo bereiden we elk project grondig voor, tekenen we alle meubels opnieuw uit en gebruiken we onze jarenlange ervaring en technische kennis om kwalitatief hoogstaand werk af te leveren.

Onze specialiteiten

Voor ons is elk project maatwerk. Architecten en klanten kunnen bij ons rekenen op een nauwe samenwerking en overleg . We richten ons zowel naar de particuliere markt als naar de ondernemingen, zorgsector en lokale besturen. Een uitgebreid project op hoog niveau daar gaan we graag voor. Met een team van op elkaar afgestemde ervaren vaklui wordt het meubilair door ons gemaakt en geplaatst. Ons atelier is voorzien van een recent machinepark, fineerafdeling en een spuitcabine. Zo kunnen we elk meubel tot in de subtielste welving en het kleinste hoekje afwerken.